Sjuk..

Usch jag tror inte att jag skulle ha åkt till jobbet idag, mådde inge bra igår em och inte är det bättre nu.. :(
Kroppen värker som attan och jag vill bara lägga mig och sova..synd att det inte finns någon säng eller soffa här hehe.
Jag håller fortfarande på att försöka få ordning på den här bloggens och julbloggens utseende..men det går väl sådär, jag är helt enkelt inte så insatt i det här med bloggdesign och är man inte det så tar det tiiiid...
Julbloggen är inte igång riktigt på riktigt än, jag vill ju få den fin först! Men då kommer det en länk såklart.

Nej nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv..

Idag är jag ledig...

.. och sitter här och lyssnar på musik.
Men jag vet ju fortfarande inte hur man får in ett youtubeklipp i inlägget...någon som vill berätta det för mig?
Funderar också på om jag kanske skulle dra igång julbloggen nu, jag börjar längta litegrann efter julmusik, glögg och lussebullar så de kanske är dags?
Nu ska jag se om jag kan få till någon julig design på julbloggen...wish me luck, jag kan inget om bloggdesign!



Snart så!!

Zombies!!

Jag är en riktig sucker för zombiefilmer! Och just nu är jag riktigt sugen på att titta på en, men jag sitter på jobbet så det är nog inte riktigt rätt tillfälle ;) Får väl se om det hinns med i helgen. Fast jag skulle vilja se en ny.. inte någon av dom gamla som jag redan har.
Om en stund ska jag springa bort till apoteket för att hämta ut lite meducin, sen blir det jobba hårt ett tag innan det är dags för lunchdejt med en vän, det ska bli riktigt mysigt!
Sen blir det mera jobb ;)
Funderar på om jag ska ta en sväng på systembolaget sen...se om man kan hitta något kul att ta sig ett glas av ikväll!
Annars känner jag mig mest tråkig just nu..vet inte vad jag ska skriva riktigt...oinspirerad ;)
Det är iaf fint höstväder ute och jag har min härliga prickiga klänning, höga kängor/stövlar och mysig stickad kofta på mig! Älskar hösten!
Undrar när apoteket öppnar förresten...? Bäst jag googlar!

På återseende!

PS. jag drar nog igång min julblogg lite smått snart! Jag har nämligen redan börjat samla grejer till sambons paketkalender ;) DS.

Kall omelett med champinjoner...

...och philadelphia basilika blev det till lunch idag! Fortfarande ingen fungerande micro att värma i på jobbet.. men jag gillar kall omelett så idag gjorde det inte så mycket ;)
Nu dricker jag äpple och kanelte och passar på att blogga lite innan det är dags för mera jobb! Fakturor skriver sig inte själva ;)
Idag är det underbart fint ute, höstigt med sol, klar luft och lite blåsigt.
Nya skorna åkte på idag! Dom är så sköna och snygga. Paket hade jag som låg och väntade  mig idag med, jag vann en kappa på tradera, och när jag öppnade paketet så.. kappan är jättefin och den passade bra, lagom stor så man kan bylsa på sig en extra tröja och så, men...tvättar man inte kläder man säljer på tradera innan man skickar dom??? Den var inte fläckig, men solkig och luktade definitivt välanvänd... Den ska hem och in i tvättmaskinen ett par varv innan jag använder den! Sen blir den nog bra! En grå ullkappa är det, tidlöst, snyggt och varmt! Och billig var den med!
Jag ska verkligen försöka ta lite bilder och lägga in här, bloggen blir lite tråkig annars.. Det är bara det att jag är så sämst på sånt och dessutom har jag jämt så mycket att hinna med...det kommer alltid nåt annat jag ska göra..

Utanför mitt Fönster
Nu har det på allvar parkerat en husbil precis utanför, på en vanlig parkeringsfika som är längs vägen, och dom håller på att ställa upp bord och stolar??? WTF det är ju ingen camping här..
Inte för att jag bryr mig speciellt mycket, nu fick jag ju något att titta på ;) men det ser inte speciellt mysigt ut.


Imorgon är det äntligen lön!!! Det första jag ska göra är att springa in på Ica och köpa Camilla Läckbergs senaste bok!! Åh vad jag har längtat efter den! Jag har alla hennes andra böcker och har läst om dom hur många gånger som helst! Hon är min absoluta favoritförfattare!

Nej nu är det nog dags att jobba lite ;)


Ledig dag!

Japp idag är det min lediga dag såhär mitt i veckan ;) Jag jobbar 75% så onsdagar är jag ledig.
Än sålänge har jag hunnit med att äta frukost, byta lakan, plockat undan lite, lyssnat på Adele, kollat lite på facebook, läst bloggar och pratat med min pappa i telefon två gånger!
Är man morgonpigg hinner man mycket!

Igår jobbade jag ju bara till 11, sen åkte jag in till Marieberg Galleria med mamma, pappa och lillasyrran! Mycket trevlig eftermiddag, det är inte så ofta det blir så hela familjen.
Jag skulle till optikern för efterkontroll av prova på linserna och det gick jättebra, allt såg bra ut och jag fick köpa mera linser, men saaatan vad dyrt det var!!! 597kr för 30par...shit! Jag hade 599kr kvar på kortet så det var på håret ;) men linserna var dom tvugna att beställa så jag måste åka tillbaka dit och hämta dom, men det är nog snart dags för storhandling iaf.
Sen var vi in på Ikea där jag blev bjuden på lunch och jag tror helt seriöst att det var första gången jag åt mat i deras restaurang, R ska ju jämt köpa korv vid utgången... upptäckte även att jag har tappat bort mitt Ikea familykort... måste leta rätt på det.
Det blev iag en tvättkorg, galgar, tofflor, en ljuslykta och ett par blockljus därinne, och jag kom på att det var alldeles för länge sedan vi var inne på Ikea, så det får nog bli en sväng till efter löning! Det är ju så satans billigt!
Sko-punkten hann vi också med, och jag hade sån tur att syrran skulle köpa skor hon med, upptäckte att vi har både samma storlek och tydligen snarlik smak, iaf så skulle hon ha två par och jag hittade ett par så det blev lite billigare! 200kr för ett par kängor som är både snygga och praktiska! Kan ju inte bli bättre!
Jag hann med att hälsa på gammelhunden hemma hos dom med, en benig gammal BC som är världens snällaste hund tror jag, gammal och skraltig men glaaad!

Väl hemma så var det bara att inviga tvättkorgen, hann med två maskiner innan jag sjönk ner i soffan med ett par glas vin och tittade på Idol. R jobbade som vanligt sent... men jag hade det mysigt själv med mitt vin och tända ljus.
Han är inte så rolig nuförtiden iaf, stressigaste tiden på året för honom med eget plåtslageri samtidigt som vädret är värdelöst när det är mycket jobb utomhus :S, han jobbar och stressar för mycket så när han väl kommer hem är han bara trött och sur, men det går över...framåt december om han har tur, fast då är det vinter och kallt och det tycker han inte om heller ;)

Träffade på en kompis igår med och vi bestämde oss för att äta lunch tillsammans på fredag! Det blir kul!

Nej, nu ska jag ge mig ut på en promenad i regnet!

Äpple och kanel..

..smakar mitt te idag! Det känns lite höstigt, skördetid sådär!
Helgen var bra, jag han städa och greja en hel del och sen var mina föräldrar och grattade R, lite senare han pappa med fru. Egentligen fyller han år idag, men eftersom vi gjorde tårta och så i helgen så firade jag honom med presenter då ;)
Jag tror att han blev nöjd iaf. Jag hade ju bevakat tradera ett par veckor innan som en hök för att snappa åt mig grejerna jag skulle ha så billigt som möjligt!
R har en Märklin-tågbana som han fick en lokbod, en tankvagn som det står BP på och en sj-vagn till. Inte billigt kan jag lova. Eftersom pengarna inte riktigt räckte så fick han även ett "hemgjort" presentkort på en dvd-film som han får utnyttja efter att jag har fått lön.
Idag har dagen faktiskt inte varit så bra, utan anledning egentligen, det bara är en sån där dag när man vill krypa ner i soffan och glömma världen.. Allt känns bara trist, kroppen ömmar och man vill inget alls.
Men nu börjar det kännas lite "piggare", efter regn kommer solsken! Klämkäckt värre! Trevliga människor är viktigt för då rycker man upp sig lite!
Idag blir det en riktigt lång dag på jobbet, jag åker ju med R så jobbar han sent så får jag göra det med, alternativt hitta på nåt under tiden tills vi åker hem. Och nu är det den absolut stressigaste tiden på året för honom, massor med saker som ska göras samtidigt som vädret ställer till det.
Men jag ska vara ledig imorgon em så jag har lite timmar att jobba in så det gör inte så mycket att det blir sent idag. Imorgon är det dags för optikern igen!

Smör, ägg, mjölk...

..och lite annat måste jag handla innan R och jag åker hem sen. Om det nu finns något smör förstås, det är ju smörbrist här i landet.
R fyller år på måndag, inget jämnt men iaf. Så i helgen blir det väl lite tårta antar jag, så får han välja själv om han vill ha sina presenter då eller på rätt dag. Egentligen skulle det ha varit en present till, men jag har helt enkelt inte råd med den så han får ett presentkort som han får utnyttja efter den 25 ;)
Det är liite tight med pengar nu efter allt strul med arbetsgivarintyg och sånt, har fortfarande inte fått pengar från a-kassan men jag hoppas att det kommer snart.
I helgen blir vi iagf hemma eftersom det kanske dyker upp någon som ska gratulera R, så det blir väl till att städa och sen greja hemma så mycket vi hinner och orkar, nästa helg ska iaf jag ut med husbilen!! Helgen efter blir det inget för då ska R åka iväg med arbetskamrater på någon kryssning, men det ska bli rätt så skönt att vara hemma själv och bara ta det lugnt.
Så är det...
Tjingeling   (förresten, det är 98 dagar kvar till julafton ;)

Torsdag!

Solen skiner och det blåser lite, härligt! Jag passar på att "lunchblogga" lite ;)
Pratade med optikern igår och hon trodde att det var min hjärna som skulle ställa om sig, så nu har jag glasögontvång ända tills tisdag då jag ska dit igen. Suuck...jag är inte van vid att ha glasögon hela tiden, innan har dom bara använts framför tvn.
Lunch, borde kanske äta men jag är inte hungrig alls, hoppar nog det, jag får väl springa upp en snabbis till iva sen om jag svälter ihjäl! Tur att det är nära!
Min pappa var här en sväng innan och lämnade mammas dator som inte funkar, men jag får inte igång den.. Vet inte riktigt vad som är fel, men den är gammal så det är inte värt att lämna in den.
Det är en laptop och helt plötsligt dog skärmen, vid omstart så börjar den låta och alla knappar lyser, men skärmen är död. Jag kopplade in en exern skärm med det funkade inte.
Så jag vet inte om det är så mycket att göra åt.

Nej nu får det nog bli en sväng på "stan"! Färgaffären och se om dom fått in Depends höstlack och Kupan för att se om dom fått in något nytt. Jag är visserligen fattig som en kyrkråtta..men titta kan man ju alltid, och på Kupan kan man faktiskt ha råd med något litet för dom är så satans billiga!
Köpte en söt väska där för 15kr i tisdags ;)


Huvudvärk de luxe...

Åh vilken huvudvärk jag har.. :( Misstänker att det är glasögonen som är orsaken.. Det ser fortfarande lika mysko ut med böjda väggar osv. Så fort jag kommer hem åker dom av! Jag får ta på dom gamla så länge..Jag hade ju tänkt ringa optikern nu i em, men jag hade visst inga pengar kvar på telefonen, så vi får väl se hur sent jag kommer hem om jag hinner ringa dom då. Såhär kan det inte vara meningen att det ska vara.. imorgon får det bli linser.


Nu känner jag mig äntligen mer motiverad till att skriva!!

Japp, nu börjar jag känna lust att skriva här igen, om det blir intressant att läsa...? Ingen aning jag skriver bara det jag känner att jag vill skriva, mest för mig själv sas ;)
Jag sitter iaf på jobbet nu, tar en liten fikarast och passar på att skriva några rader här.
Igår var jag och R in till Marieberg Halleria för lite shopping, fast det var mest han som handlade, jag är fattig som en kyrkråtta eftersom jag ännu inte fått mina pengar från a-kassan och dessutom köpte glasögon förra veckan. Passade på att hämta dom igår med. Men jag tror det är något som inte stämmer med dom :S Alla väggar bågnar inåt mot mig, tittar jag på golvlisten så är den böjd, taket rundat ner mot mig osv allt blir även litet, tydligare men litet med linserna ser jag mycket bättre fast att optikern sa att det skulle vara tvärtom... Ska ringa dom i em och höra vad dom säger, jag testade ju på linser med så jag måste ändå boka en tid för koll av dom.
Jag vill åka till Lidköping snart igen...men jag sparar nog den resan tills i vinter innan jul någongång, det måste vara underbart fint där när det är julpyntat!

RSS 2.0