Sitter här..

och är glad!
Har haft en kanonbra dag trots hemsk värme och en del krångel!
Skriver mer imorgon, nu är det fööör varmt ;)

Bjuder på några bilder istället!

HundFulsöthundKissen

Lite mera bilder från midsommarshoppingen!

Här kommer lite flera saker som jag hittade!

Gult linne från HM, lite luftigt, tror att det blir skönt varma dagar!



Mörkblå klänning från HM, har en likadan randig som jag visat tidigare i bloggen! Bara slänga på sig! Så skön det var därför jag köpte en till 149kr är ju som hittat! Funderar på om jag inte behöver en gulrandig och en enfärgad orange också... 




Prickig från Indiska! Älskar prickar! Den fick följa med till Lidköping i måndags!




Välbehövlig hårfärg så jag kan färga utväxten! Äntligen hittade jag rätt sort! Har letat som en galning efter den här, fattar inte att fler inte använder den!
Men nu ska jag spara kartongen så jag kan be lokala ica-butiken ta hem den åt mig!


Svart klänning från hm igen, så skön och sitter snyggt, lite för lång egentligen men den var så skön så det får gå!

Krångel..

Självklart ska då datorn krångla när man väl sätter sig och ska få in bilderna...
Jaja en del fick jag med iaf.
Sånt som vi shoppade på midsommarafton!

Topp, fast mer som en kort klänning på mig, härligt somrig färg, från Wear It, köpte även ett par leggings där, helt vanliga svarta så dom fick aldrig hamna på bild ;)




R köpte en ny skjorta med så här snyggt märke på ärmen! Passande årtal med eftersom han är född det året!



Sen köpte jag även lite mera klänningar, mjuka sköna sommarklänningar i trikå! men dom bilderna ville inte, ska försöka få in dom sen ;)


Jag köpte även ett "Crackle" lack...men jag vet inte vad jag tycker om det... sådär...passar möjligen bättre till lite punkigare stil.


Det här passar mig bättre just nu! Lack från depend nr: 036
Röda naglar



I söndags åkte vi runt i bilen och letade efter loppisar,  hittade en  där jag verkligen fyndade!! Fina retrosaker för nästan inga pengar alls! Men som sagt kort kommer senare.
I måndags var jag med R till lidköping, gud så fint det var där! Massor med fina hus som jag tog kort på!
Bland annat ett fik!



Jag har bestämt att R och jag ska åka dit igen och strosa runt bland alla gamla hus, små butiker och fika här!
Visst ser det supermysigt ut?
I måndags var jag bara där lite drygt en timme på morgonen innan allt var öppet, sen åkte vi hem igen.

Nej nu ska jag fota, bråka mera med datorn så att det kanske kan bli lite mera bilder ;)

Jag har förresten köpt jordgubbar idag, ska bli gott!


Nu har det gått flera dagar...

sen jag skrev ett blogginlägg. Illa, men jag har haft fullt upp med lite av varje. Massa saker att göra och massa snurr i skallen. Men nu verkar det ordna upp sig ;)

Håller på och laddar upp ett gäng bilder så alldeles snart kommer det mer inlägg!

Midsommar!

Midsommar är det idag! med obligatoriskt regn ;)
Jag och R har inte firat på något traditionellt sätt alls! Vi har varit och handlat kläder och lite annat istället. Käkade på donken och nu ska vi kolla på film hela kvällen!
Ibland vill man bara ta det lugnt och strunta i alla traditioner, det blir ju midsommar nästa år med.

Längre inlägg med bilder på shoppingen hoppas jag att jag hinner med imorgon!

Glad midsommar på er!

verkstan..

Sitter på verkstan på Rs jobb. Lånar datorn och skrivaren och skriver mycket viktiga brev till a-kassan!
Jojjomen!


Så här söta hårblommor har jag hemma, borde ha haft åtminstone en av dom på mig nu för att liva upp det trista vädret!
Hårblommor

Jag är inte så smart ibland...

Nej för hur smart är det att klippa gräset när man troligen är allergisk mot det???
Jag har ju liksom käkat allergitabletter i över en vecka redan och känner ändå av någonting. Så vad hände efter gräsklippningen? Jo jag höll på att klösa ögonen ur mig och riva av näsan...Det kliade så jag höll på att bli galen, fick dessutom världens huvudvärk och vart helt däckad. Så jag placerade mig i soffan och tittade på en film istället. Men nu känns det lite bättre iaf, men jag är fortfarande seg som sjutton :(
Men imorgon är det apoteket sóm gäller! Inventering av deras allergihylla!

Det blev aldrig någon roadtrip med föräldrarna heller, min syrra som vi skulle ha mött upp kunde inte så nu ska dom åka imorgon istället, men då kan jag inte följa med..synd. Men så är det.

R kom hem igår med ett jack i armen som jag tyckte att han skulle ha åkt till vc med, tror nämligen att det egentligen hade behövt sys...men att få iväg honom till vc kan man ju roa sig med, envis som en gris är han och åker inte dit i första taget.
Som tur var hade jag såna där remsor att tejpa ihop det med, kommer inte ihåg vad dom heter, så får vi väl se hur snyggt ärret blir... Det värsta var väl att det var djupt så han hade ju ont i hela armen, säkert har han väl gjort illa muskler och skit under med.

Annars har jag fasen inte gjort så mycket tror jag.. jag kommer iaf inte på något intressant att skriva om haha.

Imorgon ska jag in till byn iaf, måste återigen till min förra arbetsgivare, hoppas det är sista gången nu och att alla papper är som dom ska!
Sen måste jag ju till apoteket för allergin. Tänkte även passa på att kolla om Kupan har öppet för där kan man fynda!!

Och snart är det midsommar! Hur ska ni fira midsommar?
Jag och R ska nog fira våran minst traditionella midsommar ever! Vi tänkte shoppa kläder :D


Snart dags att hoppa in i duschen!

Jag fick ett ryck och började röja i hobbyrummet! Det behövdes kan jag säga! Eftersom det inte är riktigt i ordning än så blir det lätt att man hivar in allt möjligt där...varför gör man så? Nu gick det knappt att se golvet :S
Men nu ser det mycket trevligare ut! Om man inte tittar för noga i skåpen ;) Där finns det en hel del till att jobba på!
Har även hunnit med lite vanlig plockning i resten av huset, disk, tvätt, ringt viktiga samtal och så har jag tagit hand om pannan lite. Den behövde askas ur och så behövdes det tändas såklart, annars blir det en kall dusch.
Igår var jag inne i byn på möte med af, pratade lite om vad man kan hitta på, får väl se omdet blir något av det...pessimistiska jag tror inte att det blir så.
Sen åkte jag ju med R in till storstan, han skulle handla lite grejer till företaget. Efter det tog jag itu med massa krångliga papper som ska in till a-kassan, var även förbi fd jobbet och pratade med dom igen om arbetsgivarintyg.
Det har verkligen inte hänt så mycket spännande ser jag nu när jag ser vad jag har skrivit...bara massa tråkiga saker, haha.

Imorgon ska jag ut på en liten roadtrip med mina päron, då kanske det händer något kul jag kan berätta om ;)

Föräldrarnas hund!

Kände mig tvungen att lägga upp ett par bilder på Julle, mina föräldrars hund, bara för att han var så lik Fröken Törnbloms föräldrars hund ;)

Julle
Hundhund


Energi=0

Jag är verkligen helt tom på energi just nu... Blir nog att hoppa i sängen tidigt!
Orkar faktiskt inte skriva nu, återkommer imorgon!


Sköna söndag?

Så var det söndag. R sover, han ramlade in mitt i natten så han lär väl vara seeeeg idag ;) Men det gör inte så mycket, mulet och regningt ute så det passar bra med en lugn mysdag med film!
Själv sitter jag och kollar runt på nätet efter lite semestertips för sommaren. R kommer som vanligt att jobba hela sommaren, men lite korta helgutflykter som inte är för långt hemifrån kanske vi kan hinna med.
Funderar lite på gränna-visingsö, fast där har vi redan varit, men jag älskar visingsö så mig gör det absolut inget att åka dit igen!
Sen fundera jag på Vadstena, där har jag varit men aldrig med R. Tror att det skulle vara mysigt! Dessutom är R intresserad av tåg och jag har för mig att det ska finnas något gammalt tåg eller museum eller något sådant där.
Märker att det mesta ligger runt vättern haha. Men så blir det när man bor i närheten av sjön och dessutom gillar båtar ;) Hjo och karlsborg har jag med på listan, men vad gör man i hjo?
Och den stora frågan, om det ska vara lite mer än en dagsytflykt, hur ixar man billigt boende? Skaffar sig ett tält?
Nej nu ska jag se om R känner för att gå upp, troligen inte...

Nu är jag trött!

Nu är jag trött, ska ta katterna och krypa ner i sängen och titta på en film, som vanligt när jag är själv hemma så blir det en "snäll" film ;) alltså en film som passar barnfamiljer! haha
Skriver mer imorgon!
Natti Natti


Snart är jag själv hemma!

Snart sticker R på fest och lugnet infinner sig härhemma! Nog för att han är rätt så lugn av sig men ibland är det skönt att bara vara själv! Jag är nog en person med stort behov av ensamtid...
Senare ikväll ska jag tända ljus och mysa i soffan! Undrar om jag ska börja på någon ny bra bok eller kolla på film?
Ljuslycktan i mörker

Idag är också en dag!

Vaknade med lite huvudvärk imorse.. var tvungen att smaka lite på vin som jag hade och ett glas blev två blev tre osv ;)
Men det gick över rätt snabbt! Idag blev det dammsuget, skulle ha gjort det igår men det började åska. Sen har jag plockat lite och tvättat ett par maskiner. Fattar inte hur det kan bli så mycket tvätt!? Vi är ju bara två personer...
R och jag fastnade en stund framför tv:n med, det var ett program om kryssningar. Ååh vad sugen jag blev på att åka, men det kostar... Dessutom ska jag absolut ha en hytt med balkong om jag ska åka och då blir det dyrare ;)
Tänk vad mysigt att kunna sitta där på balkongen när man är lite trött på morgonen och bara titta på havet!
Bara att börja spara!
Ikväll blir jag själv härhemma, R ska ut med grabbarna, eller byfånarna ska till byhåla XD Men det ska bli skönt! Jag tänkte pyssla om mig själv lite, ansiktsmask, fixa naglarna, kolla på något som JAG vill se!
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer..
Slänger in en bild på det ena av mina nya nagellack från depend istället, lite slarvigt lackat. Färgen matchar prickarna på min klänning rätt så ok :)
lila nagellack

Jag kommer inte igång...

med städningen... jag har verkligen ingen lust, och definitivt ingen energi... den vart uppäten av en energislukare som jag tyvärr var tvungen att prata med...suuuck!

Känner mig lite som den fina vovven på bilden... fast han luras bara, han har hur mycket energi som helst.
Kompisars söthund som jag "kidnappar" så fort jag får chansen!

Hund

Regn...

Idag regnar det, det har regnat ända sen jag gick upp imorse. Så härligt! Jag älskar regnet, oftast, har det regnat en vecka i sträck blir jag ju lite trött på det, men annars så är det bara härligt!
Det är precis som att regnet rensar, inte bara luften utan tankarna med. Det blir lätt att andas och slappna av.
Något av det bästa jag vet är en riktigt lång promenad i skogen när det regnar, det luktar så gott! Helst ska det regna rätt ordentligt då, så att man är genomblöt när man kommer hem.
Då tar man på sig torra kläder och kryper upp i soffan med en filt, en kopp te och en bok!


Nog om regnet, nu har jag äntligen lyckats få in lite bilder i datorn!
Först ut är den randiga klänningen jag köpte på hm! Fin och somrig!Blå/vit randig klänning

Sen har vi den prickiga klänningen!
Prickig klänning!

Med vidd i kjolen!
Prickig klänning!
Själva överdelen på klänningen är stretchig, det är därför det ser ut som att det enormt mycket kjol ;)

Nu blir det en kopp te till och sen måste jag städa lite, vill ju ha det lite fint till helgen!

Förkylning eller allergi?

Idag är det nog inte min dag...
Har kännt mig febrig, täppt i näsan, kliar i halsen och huvudet känns tungt, vet inte om det är pollenallergi eller förkylning, hur sjutton vet man? Nu har jag iaf tagit en allergitablett så jag får väl se om jag känner mig bättre ikväll.
Vakna imorse och var helt igentäppt i näsan, hatar verkligen att vakna på det sättet, usch. Men jag hade nässpray inom räckhåll, sen lite senare när jag står framför spegeln och sminkar mig så börjar jag blöda näsblod, inget jag vanligtsvis brukar göra jag kan nog räkna antalet gånger jag gjort det på ena handen. Och det verkligen forsar blod ur snoken på mig! :S
Tryckte i en papperstuss i näsan som blev genomblodad på två sekunder, stoppade i en ny och funderade vad fan ska jag göra för att få det att sluta. Det hade alltså runnit blod överallt så jag såg ut som värsta psykomördaren... Linnet jag hade på mig var fläckigt av blod, det hade runnit nerför hakan och det var så pölar på hela badrumsgolvet, det såg nog ut som att jag hade tuggat i mig någon haha.
Men då fick jag den briljanta ideén som för övrigt fungerade finemang! Jag stoppade in en tampong i näsborren! Men trots uppsugningsförmågan i en sån så fick jag byta till en ny innan det slutade. Undrar hur mycket blod det var egentligen. Till slut gick det över iaf så då var det bara att tvätta av sig och badrummet, byta kläder och sminka om sig men vad händer sen då?
Jo när jag går ut och låser dörren så fastnar nyckeln i låset!!!!! Det gick inte att få ur den, jag vred, vickade på den och försökte med allt! Den sitter fast, så jag fick åka iväg iaf, dörren låst men med nyckeln i låset *asg*! Inbrottsäkert javisst! Nyckeln sitter fortfarande i låset och vill inte komma ut..R får titta på det när han kommer hem.
Åkte iaf in till "byn", skulle ha lite papper på mitt tidigare jobb, sånt som ska skickas in till a-kassan, som jag senare på bussen på väg hem såg inte var rätt ifyllda...suck! Borde inte företag med rätt många anställda ha koll på sånt!?
Hann med Arbetsförmedlingen en sväng med, men blev inte klokare av det. Sen minishoppade jag, här i "byn", som är för liten för att räknas som stad finns det ju inte så stort utbud.. Smink köper man i färgaffärn! Spackel som spackel *asg*. Där hittade jag iaf två nagellack från depend och en ögonfransböjare!
En liten klädaffär finns det med, med tantkläder som ingen under 55 vill ha, men dom har en del killkläder som är snygga, jeans, t-shirts och sånt från Blend. Så jag hittade en skitsnygg t-shirt(nej, jag kommer aldrig att lära mig att säga tischa...undrar om jag ska börja säga t-tröja hehe) till R, nedsatt pris var det med! Vi får väl se vad han tycker om den, han är lite sådär med t-shirts med tryck..men jag tycker att den är skitsnygg iaf! Och köpa saker till andra är det bästa jag vet!
Sen var jag inne på apoteket och köpte allergitabletter, fotkräm och läppsmörja. Vidare in på Ica där det blev lite mat handlat och nya Elle, den tyckte jag att jag skulle ha när jag känner mig hängig!
Så nu ska jag lägga mig på soffan med tidningen och bara ta det lugnt!

Jag har förresten hittat sladden till kameran så jag ska försöka ta bilder på shoppingen så fort jag känner mig lite piggare!


ojdå...

Jag har haft så fullt upp att jag inte hunnit med bloggen... illa!
Det är ju knappast en bra start... Men jag ska bättra mig, hoppas jag ;)

I onsdags åkte jag tåg, med två skitläskiga byten, usch! Dessutom var tåg nummer ett försenat, men det gick bra.
Jag kom fram till dom djupa småländska skogarna och goda vänner! Sen vart det kattgos, hundgos, promenader och förberedelser för festen som var i lördags. Och vilken fest det var! Jag hade skitkul, massor med folk, massor med mat, massor att dricka och Elvis som sjöng live! Ja det var väl nästan Elvis iaf ;)
Passade på att träffa min syster yster med, det var riktigt mysigt, hoppas bara att det slipper dröja så länge tills nästa gång!
Hann med en snabb sväng inne på H&M med, på ca fem minuter hann jag hitta ett vitt linne, en svart kofta och en randig klänning, snabbshopping!
När jag kom hem igår så hade jag tre paket som låg och väntade på mig! Två par ballerinaskor, fast dom ena passade inte :( , och en svart klänning med lilarosa prickar! Bilder kommer senare, jag kan inte hitta sladden för att föra över dom.

Idag har jag mest gjort tråkiga saker. Packat upp väskan, tvättat, tagit in ved, plockat undan lite ringt min förra arbetsgivare för att få arbetsgivarintyg som ska in till a-kassan, det skulle vara klart senare i veckan så jag bara kunde kika in och hämta det. Sen har jag plockat iordning lite andra viktiga papper. Tråkigt men nödvändigt.

Läste ut en bok idag med "Bilden av Rebecka" av Jane Adams, vet inte riktigt vad jag tycker om den, den var lätt att läsa, men inte speciellt spännande som det stod att den skulle vara, dessutom slutade den så dumt, det kändes som att det fattades två kapitel... det var nästan så jag började fundera på om det faktiskt gjorde det ;D
Nej det var absolut inte en favorit.
Hoppas nästa bok blir bättre, bytte en hel kasse med böcker med mina föräldrar så jag har lite nytt att läsa! Helt perfekt att kunna byta så, dom har ungefär samma smak som mig när det gäller böcker dvs 90% deckare, gärna nordiska eller brittiska författare. Perfekt som sagt!

På återseende, förhoppningsvis redan imorgon ;)



RSS 2.0